Världens mest fantastiska och ovanliga hotell – del 1

Vill du åka på en riktigt speciell och oförglömlig semester? Boendet är då rätt viktigt, och din vistelse kan bli riktigt speciell endast på grund av hotellet. Du kan bo i ett hotell som påminner om en by tagen ur en sagobok, i en sko, i ett hotell gjort av is … Det finns många fantastiska hotell att välja mellan! Här är några av dem:

 

Hotell Silken Puerta America Madrid – Spanien

Ett futuristiskt hotell i den spanska huvudstaden som har designats av den världsberömda arkitekturer och konstnärer. Oroa dig inte, det här är ett av de fantastiska lyxiga hotellen som erbjuder 5-stjärnig bekvämlighet och stil för inga extra kostnader. På Silken Puerta America, så är inget rum likadant!

silken

 

Blow Up Hall 5050 – Polen

Blow Up Hall 5050 är ett annat europeiskt hotell som har en futuristisk känsla. Det ligger i Poznan, Polen, och hotellet skryter inte endast med sina vackra designade rum, utan de använder även den nutida teknologin. Gästerna får en iPhone när de checkar in för att öppna deras dörrar.

blowuphall

Kolarbyn Eco Lodge – Sverige

Tillbaka till grunderna. Och inget bättre ställe än Sverige! Kolarbyn Eco Lodge försöker att minimera påverkan vi har på miljön genom att bli ett med naturen. Vackra kabiner och stugor är utrustade med enkla men dock bekväma möbler och redskap. Dock är det rätt osäkert ifall du lyckas få wifi här …

kolarbyn

Thorngrove Manor – Autralien

Från futuristiskt till naturligt till kungligt. Thorngrove Manor är en vacker egendom i Adelaide Hills, Australien. Dess vackra dekoration och imponerande fasad lockar gäster från hela världen.

thorngrove

The Boot Hotel – Nya Zeeland

Det börjar att bli ovanligt från och med nu. Sov inuti en stövel på Nya Zeeland. Din upplevelse kommer att förstärkas av den vackra gröna omgivningen och den lantliga livsstilen.

boothotel